duminică, 19 decembrie 2010

proiect "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine"

In cazul in care nu ati predat proiectul, o mai puteti face si-n zilele de luni (20.12.2010) si marti (21.12.2010), pana in ora 12.

luni, 13 decembrie 2010

la ferma "ILYA AGRO", jud. Calarasi


sambata,18.12.2010

Nu se face decat cursul de "Tehnici de modelare si conducere a fermelor zootehnice",de la ora 8-10.

proiecte

Proiectele pe care le avem de facut trebuiesc predate dupa cum urmeaza:
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine" - vineri, 17 dec. 2010
  • "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural" - in luna ianuarie, in vacanta, se va stabili o zi
  • "Expertiza si consultanta agricola" - dupa vacanta
  • "Legislatia UE in domeniul zootehniei" - dupa vacanta

duminică, 5 decembrie 2010

ce trebuie sa contina proiectul la bovine


sambata,11.12.2010

Daca vremea este buna,vom pleca la ora 10 catre ferma "ILYA AGRO", jud. CL, cu prof. Popescu Alexandru. Cei care vor sa mearga, anuntati-ma pana miercuri ( 08.12.2010).

vineri,10.12.2010

Vom face cursul de "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine" de la ora 9 pana la ora 11, iar de la ora 11 pana la ora 15 vom face "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural".

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

sambata,11.12.2010

Veniti la cursul de "Legislatia UE in domeniul zootehniei",prof. Bacila Vasile,ora 13 ca sa va luati tema pentru referat!Tema se comunica doar personal!

sambata,04.12.2010

Facem doar cursul de "Expertiza si consultanta agricola",cu prof. Popescu Alexandru,de la ora 10.Peste 2 saptamani s-ar putea sa mergem la ferma de vaci "ILYA AGRO VALCELELE CALARASI ".Daca vreti sa mergeti,sa-mi spuneti,ca sa-i comunic profesorului cati suntem!

vineri,03.12.2010

Nu uitati ca nu facem cursul de "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural",cu prof. Popescu-Vifor Stefan,pe care-l avem de la ora 13.
In schimb sunteti rugati sa veniti la cursul de "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine",cu prof. Vidu Livia,de la ora 9,intrucat vom tine mai multe ore.Se va preda ceva ce va va folosi la proiect!

miercuri, 24 noiembrie 2010

detalii,pe intelesul tuturor....

Temele pentru referate le veti comunica profesorilor la ora.
  • La cursul de vinerea,cel de "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural",de la ora 13,cu prof. Popescu-Vifor Stefan,in legatura cu cele 17 teme pentru referat,va alegeti una dintre ele,pe care i-o veti comunica profesorului.Referatul la aceasta disciplina il vom prezenta dupa vacanta de iarna,dar trebuie sa-l predam inainte de vacanta,in decembrie.La materia asta vom da si examen.
  • Un alt referat vom face la "Expertiza si consultanta agricola",cursul de sambata,de la ora 10,cu prof. Popescu Alexandru.Avem de ales dintre 2 teme:consilierea pentru accesarea unui program european de infiintare a unei ferme de acvacultura sau consilierea pentru accesarea unui program european de infiintare a unei ferme de exploatare a vanatului.Examen nu vom mai da,doar referatul respectiv.
  • Referat vom avea de facut si la "Legislatia UE in domeniul zootehniei",cursul pe care-l avem sambata de la ora 13,cu prof. Bacila Vasile.Tema va fi individuala si o vom primi sambata asta (27.11.2010),iar referatul il vom preda in sesiune.Nici la disciplina asta nu vom mai da examen.
  • La "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine",cursul de vinerea,de la ora 9,cu prof. Vidu Livia,avem de facut un proiect,care va avea 2 parti: o parte semestrul asta si o parte semestrul urmator.Proiectul are ca tema,evident,o ferma de crestere a bovinelor.Aveti de ales: vreti sa fie o ferma de vaci de lapte,de vaci de carne,o ingrasatorie,ferma de crestere a bivolilor etc. Dupa ce alegeti ce tip de exploatatie vreti sa proiectati, trebuie sa va decideti si asupra efectivului ( 50 - 100 capete,mai mult....depinde), dar si asupra zonei unde vreti sa fie amplasata (poate zona din care sunteti sau....).Lucrurile astea trebuie sa le comunicati cadrului didactic.Prima parte a proiectului,cea de semestrul acesta, va fi doar parte teoretica (gasiti scris la inceputul primului curs ce trebuie sa contina,pas cu pas).Proiectul trebuie facut pana in vacanta,adica il vom preda in ultima saptamana de cursuri din luna decembrie.
Cursurile mai importante sunt cel de vineri,de la ora 13 ("Probleme actuale in agricultura si spatiul rural",prof Popescu-Vifor Stefan),unde e prezenta obligatorie si cel de sambata,de la ora 8 ("Tehnici de modelare si conducere a fermelor zootehnice",prof. Grosu Horia),la care nu avem nici un proiect de facut,ci vom da doar examen.
Pentru a va documenta,pentru materialele necesare,puteti folosi internetul sau biblioteca facultatii.

grafic an universitar 2010 - 2011

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

legitimatii si cupoane CFR

Se dau legitimatiile de transport si cupoanele CFR ;duceti-va sa vi le luati .Trebuie sa le dati inapoi pe cele vechi daca v-au fost vizate anul asta!

sambata,27.11.2010

Trebuie sa veniti la cursul de "Legislatia UE in domeniul zootehniei" pentru ca ni se vor comunica temele pentru referat.Tema va fi individuala!

nu facem!

In urmatoarele 2 saptamani,nu vom face anumite cursuri deoarece cadrele didactice de la disciplinele respective nu vor fi in tara.Astfel:
  • Vineri, 26.11.2010 si vineri,03.12.2010 nu facem cursul de "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural",cu prof. Popescu Vifor Stefan.
  • Sambata,27.11.2010 si sambata,04.12.2010 nu facem cursul de "Tehnici de modelare si conducere a fermelor zootehnice",cu prof. Grosu Horia.

joi, 18 noiembrie 2010

vineri,19.11.2010

Maine (vineri,19.11.2010) nu facem cursul de "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine" (prof. Livia Vidu),prin urmare intram la ora 13.

joi, 11 noiembrie 2010

vineri,12.11.2010

La ora 14,ne intalnim la Romexpo,poarta B,pentru a merge la IndAgra!

duminică, 7 noiembrie 2010

sambata,13.11.2010

Nu facem cursul de "Legislatia UE in domeniul zootehniei".

vineri, 5 noiembrie 2010

vineri,12.11.2010

Nu facem "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine",iar cursul de "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural" il facem de la ora 12 pentru ca la ora 14 vom merge la IndAgra.

luni, 1 noiembrie 2010

viza legitimatii

Cei care au nevoie de viza pe legitimatie,se pot duce la secretariat cu legitimatia veche si le va fi vizata aceea.

vineri, 29 octombrie 2010

proiecte si referate

Va reamintesc faptul ca trebuie sa veniti la facultate pentru a comunica tema aleasa cadrului didactic de la disciplina respectiva.Gasiti temele si ce anume trebuie sa contina proiectul,pe blog.

teme referat "Expertiza si consultanta agricola"

La alegere,una dintre urmatoarele teme:
  • consilierea pentru accesarea unui program european de infiintare a unei ferme de acvacultura
  • consilierea pentru accesarea unui program european de infiintare a unei ferme de exploatare a vanatului

luni, 25 octombrie 2010

sambata,30.10.2010

  • Nu facem cursul de "Tehnici de modelare si conducere a fermelor zootehnice",cu prof. Grosu Horia.
  • Nu facem cursul de "Legislatia UE in domeniul zootehniei",cu prof. Bacila Vasile

vineri,29.10.2010

Am vorbit cu doamna profesoara sa nu facem cursul de "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine" saptamana asta si a fost de acord.Prin urmare vom face doar cursul de "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural",de la ora 13,cu prof. Popescu-Vifor.

joi, 14 octombrie 2010

Vineri, 15.10.2010

Am primit urmatorul mail:
  • "Buna seara,
Am rugamintea la dvs. ca maine sa nu veniti la orele de Proiectare bovine, intrucat eu am sa fiu plecata la ferma de la Moara Domneasca, unde trebuie sa soseasca animalele din Franta.
Prin urmare, va rog sa veniti direct la cursul pe care il aveti dupa orele mele.
Va rog sa va anuntati si restul colegilor si va multumesc pentru intelegere!
Conf. Dr. Livia Vidu "

duminică, 10 octombrie 2010

informatii diverse - semestrul I

  • Profesor indrumator la noi este Raducuta Ion.Daca aveti vreo problema,ii puteti cere ajutorul.
  • Sef de grupa - Ion Andreea Maria (daca aveti nevoie de informatii cand nu ajungeti la facultate,eu voi posta aici orice e nou,inclusiv cursurile scanate)
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine" - nu este obligatorie prezenta.Vom face un proiect care se intinde pe ambele semestre,in primul semestru urmand sa facem prima parte a proiectului(ce trebuie sa contina gasiti scris la inceputul primului curs,dar trebuie sa va alegeti "tema" pe care s-o comunicati profei;va hotarati ce tip de ferma vreti sa proiectati,unde si ce efectiv sa aiba).Nu facem curs si laborator separat,nu vom scrie,vom primi xerox pe care sa-l citim pentru saptamana urmatoare;la ora vom discuta pe baza cursului citit.Prima parte a proiectului (cea din primul semestru),o vom prezenta in decembrie sau ianuarie,inca nu s-a hotarat.
  • "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural" - vom face un referat (va alegeti tema din cele 17 subiecte pentru referat) pe care-l vom preda in luna decembrie,urmand sa-l sustinem dupa vacanta de iarna,in fata colegilor,fiecare avand alocate 10 minute.La sfarsit dam examen.Prezenta este obligatorie.
  • "Tehnici de modelare si conducere a fermelor zootehnice" - prezenta nu este obligatorie (in functie de serviciul pe care-l aveti,daca lucrati sau nu).Dam examen scris.
  • "Expertiza si consultanta agricola" - facem referat.
  • "Legislatia UE in domeniul zootehniei" - nu este obligatorie prezenta.Vom face un referat,scris de mana.La ora nu scriem,vom primi cursurile in format electronic,dar si printat.

Legislatia UE in domeniul zootehniei

Am pus cursurile pe mail,fiecaruia.In cazul in care cineva nu le-a primit,sa-mi spuna!

Expertiza si consultanta agricola


Tehnici de modelare si conducere a fermelor zootehnice


Probleme actuale in agricultura si spatiul rural


Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine


orar semestrul 1