miercuri, 24 noiembrie 2010

detalii,pe intelesul tuturor....

Temele pentru referate le veti comunica profesorilor la ora.
  • La cursul de vinerea,cel de "Probleme actuale in agricultura si spatiul rural",de la ora 13,cu prof. Popescu-Vifor Stefan,in legatura cu cele 17 teme pentru referat,va alegeti una dintre ele,pe care i-o veti comunica profesorului.Referatul la aceasta disciplina il vom prezenta dupa vacanta de iarna,dar trebuie sa-l predam inainte de vacanta,in decembrie.La materia asta vom da si examen.
  • Un alt referat vom face la "Expertiza si consultanta agricola",cursul de sambata,de la ora 10,cu prof. Popescu Alexandru.Avem de ales dintre 2 teme:consilierea pentru accesarea unui program european de infiintare a unei ferme de acvacultura sau consilierea pentru accesarea unui program european de infiintare a unei ferme de exploatare a vanatului.Examen nu vom mai da,doar referatul respectiv.
  • Referat vom avea de facut si la "Legislatia UE in domeniul zootehniei",cursul pe care-l avem sambata de la ora 13,cu prof. Bacila Vasile.Tema va fi individuala si o vom primi sambata asta (27.11.2010),iar referatul il vom preda in sesiune.Nici la disciplina asta nu vom mai da examen.
  • La "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine",cursul de vinerea,de la ora 9,cu prof. Vidu Livia,avem de facut un proiect,care va avea 2 parti: o parte semestrul asta si o parte semestrul urmator.Proiectul are ca tema,evident,o ferma de crestere a bovinelor.Aveti de ales: vreti sa fie o ferma de vaci de lapte,de vaci de carne,o ingrasatorie,ferma de crestere a bivolilor etc. Dupa ce alegeti ce tip de exploatatie vreti sa proiectati, trebuie sa va decideti si asupra efectivului ( 50 - 100 capete,mai mult....depinde), dar si asupra zonei unde vreti sa fie amplasata (poate zona din care sunteti sau....).Lucrurile astea trebuie sa le comunicati cadrului didactic.Prima parte a proiectului,cea de semestrul acesta, va fi doar parte teoretica (gasiti scris la inceputul primului curs ce trebuie sa contina,pas cu pas).Proiectul trebuie facut pana in vacanta,adica il vom preda in ultima saptamana de cursuri din luna decembrie.
Cursurile mai importante sunt cel de vineri,de la ora 13 ("Probleme actuale in agricultura si spatiul rural",prof Popescu-Vifor Stefan),unde e prezenta obligatorie si cel de sambata,de la ora 8 ("Tehnici de modelare si conducere a fermelor zootehnice",prof. Grosu Horia),la care nu avem nici un proiect de facut,ci vom da doar examen.
Pentru a va documenta,pentru materialele necesare,puteti folosi internetul sau biblioteca facultatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu