vineri, 18 martie 2011

s-a modificat din nou orarul !

O sa facem o saptamana cursul de "Management de contract" si o saptamana "Reciclarea reziduurilor in zootehnie", vinerea de la 8-10. Astfel,vom avea ziua de sambata libera!

joi, 17 martie 2011

nu facem cursul de "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine"

Vineri, 18.03.2010, nu facem cursul de "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine", prof. Livia Vidu, curs pe care-l aveam de la ora 10-13.Vom recupera orele in saptamanile urmatoare.

miercuri, 16 martie 2011

teme referat "Reciclarea reziduurilor in zootehnie"







s-a modificat orarul !

Cursul de "Management de contract",prof. Ioana Nicolae,il vom face vinerea,de la ora 8-10.Nu mai facem cursul de "Planificarea reproductiei in fermele zootehnice",prof. Paul Tapaloaga,de la 9-10.

orar semestrul 2 (modificat)



cursuri "Proiectarea si dezvoltarea fermelor avicole"


cursuri "Reciclarea reziduurilor in zootehnie"

Am trimis cursul 1 pe mail tuturor.

cursuri "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine"


cursuri "Planificarea reproductiei in fermele zootehnice"

  • 25.03.2011 - am vazut un filmulet cu agricultura in Suedia.
  • 01.04.2011 - am vazut un filmulet - "In pantec" (la catea, delfin, elefant).
  • 08.04.2011 - am vazut un filmulet - "In pantec" (la pinguin,viespe,cangur, rechin).

sâmbătă, 12 martie 2011

vineri, 11 martie 2011

Planificarea reproductiei in fermele zootehnice



Referatul va avea minimum 50 de pagini, scrise cu font marimea 12 si 1,5 intre randuri sau cu font marimea 14 si 1 intre randuri ( fiecare referat se va prezenta in circa 1 ora ) .

informatii diverse - semestrul II

  • "Planificarea reproductiei in fermele zootehnice" - prof. Paul Rodian Tapaloaga - vom face referate, pe echipe (format electronic si printat); s-au format echipele, fiecare avand cate o specie (am atasat intr-o alta postare lista cu echipele). Pana la data de 1 mai ne vom documenta, apoi vom prezenta referatele. Pentru materiale, trebuie sa ne ducem la biblioteca ( ATENTIE! Trebuie sa aveti prezenta si la biblioteca!).
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine" - prof. Livia Vidu - vom continua proiectul inceput semestrul trecut.
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor avicole" - prof. Ioan Custura (lab.) si prof. Ilie Van (curs) - nu este obligatorie prezenta; vom face proiect,nu vom da examen. Pentru proiect, vom lucra in sala, in timpul orelor. Sa va inchideti telefoanele in ora sau sa le dati pe silent, pentru ca daca va suna trebuie sa iesiti din sala (adica sunteti dati afara din sala)
  • "Managementul de contract" - prof. Ioana Nicolae - examenul va fi scris; nu este obligatorie prezenta, dar se va tine cont de ea.
  • "Reciclarea reziduurilor in zootehnie" - prof. Monica Marin - vom face referat, nu vom da examen ( trebuie sa va alegeti o tema de pe lista publicata intr-o alta postare, tema ce va trebui sa o comunicati profesorului ).

Expertiza si consultanta agricola

A luat toata lumea examenul la "Expertiza si consultanta agricola". Nu am scris notele pentru ca ni le-a spus domnul profesor Dobrica, dar au fost note mari ( minim 8).

duminică, 6 martie 2011

Politia Animalelor

Concurs pentru posturile de Agent si Inspector de Politie pentru Protectia Animalelor - 11 - 12 martie 2011. http://www.politiaanimale.ro/?p=578

marți, 1 martie 2011

note examene

Nu stiu ce note s-au luat la "Expertiza si consultanta agricola" si "Legislatia UE in domeniul zootehniei"!