vineri, 11 martie 2011

informatii diverse - semestrul II

  • "Planificarea reproductiei in fermele zootehnice" - prof. Paul Rodian Tapaloaga - vom face referate, pe echipe (format electronic si printat); s-au format echipele, fiecare avand cate o specie (am atasat intr-o alta postare lista cu echipele). Pana la data de 1 mai ne vom documenta, apoi vom prezenta referatele. Pentru materiale, trebuie sa ne ducem la biblioteca ( ATENTIE! Trebuie sa aveti prezenta si la biblioteca!).
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de bovine" - prof. Livia Vidu - vom continua proiectul inceput semestrul trecut.
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor avicole" - prof. Ioan Custura (lab.) si prof. Ilie Van (curs) - nu este obligatorie prezenta; vom face proiect,nu vom da examen. Pentru proiect, vom lucra in sala, in timpul orelor. Sa va inchideti telefoanele in ora sau sa le dati pe silent, pentru ca daca va suna trebuie sa iesiti din sala (adica sunteti dati afara din sala)
  • "Managementul de contract" - prof. Ioana Nicolae - examenul va fi scris; nu este obligatorie prezenta, dar se va tine cont de ea.
  • "Reciclarea reziduurilor in zootehnie" - prof. Monica Marin - vom face referat, nu vom da examen ( trebuie sa va alegeti o tema de pe lista publicata intr-o alta postare, tema ce va trebui sa o comunicati profesorului ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu