duminică, 11 martie 2012

note disertatie

sâmbătă, 11 februarie 2012

"Proiectarea si dezvoltarea fermelor de ovine"

"Proiectarea si dezvoltarea fermelor de suine"

Proiectul va fi scris de mana si va cuprinde:
  • Oportunitatea şi importanţa înfiinţării fermei
  • Condiţii de amplasare conform reglementărilor în vigoare
  • Avize necesare
  • Studiul pedoclimatic şi de amplasare a fermei
  • Descrierea fermei din punct de vedere tehnologic
  • Calculele aferente temei respective



joi, 9 februarie 2012

sesiune

  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de ovine" - 17.02.2012, ora 12 - prezentare proiect (PowerPoint, pusa pe CD)
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de suine" - 17.02.2012, ora 16 - prezentare proiect
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor avicole" - 22.02.2012, ora 9 - prezentare proiect si test
  • "Proiectarea si dezvoltarea fermelor alternative" - 22.02.2012, ora 12 - prezentare proiect si examen

miercuri, 8 februarie 2012

informatii disertatie




Lucrarea legata puteti s-o aduceti pana vineri, 2 martie, la ora 12 , dar dosarul si titlul lucrarii - pe 28-29 februarie.
Veti fi programati in ordinea alfabetica a disciplinelor la care aveti lucrarea, iar in cadrul disciplinei, in ordinea alfabetica a numelui.






Buna seara!


Azi am fost informata in legatura cu urmatoarea problema: fiecare masterand trebuie sa primeasca de la coordonatorul de lucrare de disertatie o nota, care va fi trecuta in catalog, pentru aceasta sesiune, pentru disciplina "Activităţi de documentare şi cercetare".




Pentru aceasta, fiecare dintre voi va completa o pagină, conform modelului de mai jos, pe care o va duce la coordonatorul de lucrare, acesta va da o notă pentru activitatea respectivă şi va semna.


Apoi, fisa va fi adusa la mine, până cel târziu miercuri, 29 februarie, ora 13.


Fără această notă nu poate fi incheiata situaţia şi respectivul masterand nu poate intra in examenul de disertatie.


Pentru dosar, actele care sunt date la secretariatul facultăţii (diploma bac, diploma licenţă, certificat naştere legalizat) se ridică de acolo, cu semnatura de primire şi se ataşează la dosarul de înscriere, ce va fi depus la mine.


Pentru cei care nu se prezintă la examenul de disertaţie in această sesiune, se va mai organiza o a doua sesiune in acest an universitar (adica inainte de 1 oct. 2012), însa nu este înca stabilită data exacta.


Te rog pe tine sa aduni de la toti colegii prezentările in format PowerPoint , până cel târziu duminică seara (4 martie) si apoi sa le trimiti pe adresa mea de email, sau sa treci luni pe la facultate şi sa le descarcam pe toate intr-un computer. Fiecare prezentare (respectivul fişierul) va fi denumită cu numele şi prenumele candidatului. Pentru sigurantă, fiecare dintre voi va avea cu el prezentarea in format electronic si in ziua examenului.


Te rog frumos sa+i anunti pe colegi.


Model pentru întocmirea notei pentru Activităţi de documentare şi cercetare (pe o coală A4, scris la calculator si completată apoi de cadrul didactic coordonator):



U.S.A.M.V. Bucureşti

Facultatea de Zootehnie

Master: Proiectarea şi dezvoltarea fermelor zootehnice

NOTĂ

Dl/ Dra masterand(ă) .............................................. (nume şi prenume), de la Facultatea de Zootehnie, Programul de masterat: Proiectarea şi dezvoltarea fermelor zootehnice , a desfăşurat Activităţi de documentare şi cercetare” în cadrul disciplinei ..........................................., sub coordonarea dlui /dnei prof. …………………………., şi a obţinut nota……………..(cifre şi litere).

Cadru didactic coordonator:

(Grad didactic, numele şi prenumele)

Semnătura:





vineri, 3 februarie 2012

11.02.2012

sambata, 11.02.2012
  • Nu se mai face cursul de "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de suine" ! Cei care nu au tema de proiect sunt asteptati la facultate, la ora 9, sa-si ia tema.
  • De la ora 10 se face "Proiectarea si dezvoltarea fermelor avicole".

joi, 2 februarie 2012

vineri, 03.02.2012 si sambata, 4.02.2012

  • Vineri, 03.02.2012, nu facem cursul de "Proiectarea fermelor de ovine"; facem de la ora 10 "Proiectarea si dezvoltarea fermelor avicole", iar apoi "Proiectarea fermelor alternative".
  • Sambata, 04.02.2012 facem "Proiectarea si dezvoltarea fermelor de suine",de la ora 9; nu vin la facultate decat cei care nu si-au luat tema pentru proiect.

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

NUREMBERG, GERMANIA

In atentia studentilor masteranzi,
In perioada 15-18 Februarie 2012 se va organiza o excursie de catre Asociaţia agricultorilor români din domeniul agriculturii ecologice, pentru participarea la targul anual de agricultura ecologică din localitatea NUREMBERG, GERMANIA.
Cost excursie: 178 Euro/persoană;
Preţul include:
- Transport dus-întors;
- Cazare;
- Mic-dejun;
- Intrare gratuită târg.
Biofach 15-18 Februarie 2012 - targul anual de agricultura organica ce se va desfasura luna viitoare in Germania - reprezinta cea mai mare expozitie mondiala de produse ecologice, ce se caracterizeaza prin diversitatea produselor. In data de 17 februarie, ora 15.00, in cadrul pavilionului national al Romaniei va avea loc seminarul ROMANIAN ORGANIC FORUM – NUREMBERG 2012.
Tags: biofach 2012, targ de agricultura ecologica, targuri de produse eco 2012
Organizatorii au anuntat participarea a peste 2500 de firme expozante, din peste 90 de tari, o suprafata de expunere de 88.500 mp, vizitatori peste 44.500 din care peste 20.000 din afara Germaniei.

PS. Până în data de 17.01.2012, trebuie să ştim exact cine merge la acest târg internaţional, pentru a transmite datele către asociaţia organizatoare. Dacă doreşte cineva să meargă la acest târg vă rog să mă contactaţi.
Cu stima,
Ion Raducuţă