miercuri, 8 februarie 2012

informatii disertatie




Lucrarea legata puteti s-o aduceti pana vineri, 2 martie, la ora 12 , dar dosarul si titlul lucrarii - pe 28-29 februarie.
Veti fi programati in ordinea alfabetica a disciplinelor la care aveti lucrarea, iar in cadrul disciplinei, in ordinea alfabetica a numelui.






Buna seara!


Azi am fost informata in legatura cu urmatoarea problema: fiecare masterand trebuie sa primeasca de la coordonatorul de lucrare de disertatie o nota, care va fi trecuta in catalog, pentru aceasta sesiune, pentru disciplina "Activităţi de documentare şi cercetare".




Pentru aceasta, fiecare dintre voi va completa o pagină, conform modelului de mai jos, pe care o va duce la coordonatorul de lucrare, acesta va da o notă pentru activitatea respectivă şi va semna.


Apoi, fisa va fi adusa la mine, până cel târziu miercuri, 29 februarie, ora 13.


Fără această notă nu poate fi incheiata situaţia şi respectivul masterand nu poate intra in examenul de disertatie.


Pentru dosar, actele care sunt date la secretariatul facultăţii (diploma bac, diploma licenţă, certificat naştere legalizat) se ridică de acolo, cu semnatura de primire şi se ataşează la dosarul de înscriere, ce va fi depus la mine.


Pentru cei care nu se prezintă la examenul de disertaţie in această sesiune, se va mai organiza o a doua sesiune in acest an universitar (adica inainte de 1 oct. 2012), însa nu este înca stabilită data exacta.


Te rog pe tine sa aduni de la toti colegii prezentările in format PowerPoint , până cel târziu duminică seara (4 martie) si apoi sa le trimiti pe adresa mea de email, sau sa treci luni pe la facultate şi sa le descarcam pe toate intr-un computer. Fiecare prezentare (respectivul fişierul) va fi denumită cu numele şi prenumele candidatului. Pentru sigurantă, fiecare dintre voi va avea cu el prezentarea in format electronic si in ziua examenului.


Te rog frumos sa+i anunti pe colegi.


Model pentru întocmirea notei pentru Activităţi de documentare şi cercetare (pe o coală A4, scris la calculator si completată apoi de cadrul didactic coordonator):



U.S.A.M.V. Bucureşti

Facultatea de Zootehnie

Master: Proiectarea şi dezvoltarea fermelor zootehnice

NOTĂ

Dl/ Dra masterand(ă) .............................................. (nume şi prenume), de la Facultatea de Zootehnie, Programul de masterat: Proiectarea şi dezvoltarea fermelor zootehnice , a desfăşurat Activităţi de documentare şi cercetare” în cadrul disciplinei ..........................................., sub coordonarea dlui /dnei prof. …………………………., şi a obţinut nota……………..(cifre şi litere).

Cadru didactic coordonator:

(Grad didactic, numele şi prenumele)

Semnătura:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu